Opis

Je nežen a učinkovit negovalen in vlažilen čistilec za splošno čiščenje obraza, odstranjevanje ličil ter maskare. Kremasta formula zlahka in temeljito očisti nakopičene odmrle celice ter nečistoče iz kože. Povrhnjico osveži in navlaži ter hkrati ne poškoduje občutljivo strukturo bariere kože. Glavna učinkovina čistila so bio-penilci glikolipidi, z odličnimi čistilnimi lastnostmi, kateri v primerjavi z drugimi penilci ne vplivajo na bariero kože. Glikolipidi so izjemno blagi do kože in sluznice. Minimalen vpliv glikolipidov na bariero kože, dokazujejo Zein IN-VITRO testi, pri katerih so dokazali, da glikolipidi ne povzročajo razgradnjo proteinov kože. Poleg tega, glikolipidi temeljijo na 100% obnovljivih naravnih sestavinah, so 100% biološko razgradljivi ter prispevajo k zmanjšanju odpadkov v naravnih vodah in morskih ekosistemih.

Uporaba

Nanesite majhno količino izdelka, pomešanega z mlačno vodo, na površino kože celega obraza. Počakajte eno minuto ter nato z vatiranimi blazinicami in krožnimi gibi obraz nežno obrišite. Ko je koža očiščena, jo sperite z mlačno vodo. Za čiščenje območja okoli oči, oči zaprite. Če izdelek vstopi v oči, sperite oči s tekočo vodo. Priporočena je vsakodnevna uporaba.

Sestavine

Aqua, Glycolipids, Glycerin, Betaine, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate, Allantoin, Zinc Gluconate.