Bioeffect Imprinting Hydro-Gel Mask

65.00

Ni na zalogi

BIOEFFECT EGF vlažilna maska za enkratno uporabo

Količina:

Blagovna znamka:

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Maska je oblikovana z namenom maksimiranja učinka EGF v serumih BIOEFFECT. Formula vsebuje sestavine, ki zmanjšujejo motnje delovanja rastnih aktivatorjev. EGF (Epidermal Growth Factor), je protein, ki je lasten človeški koži in povečuje proizvodnjo kolagena in elastina, kot tudi njeno hidracijo in debelino. Za uspešnost procesa dovajanja EGF celicam kože je najbolj pomembna vlaga, saj EGF dobro uspeva v vodnem okolju. Dlje, kot površina kože zadrži vlago, bolj učinkovit bo proces dovajanja EGF. Z uporabo BIOEFFECT vlažilne maske po nanosu BIOEFFECT EGF SERUMA, ustvarimo popolno mikro-okolje in zagotovimo maksimalne rezultate EGF.

Uporaba

1.Nanesite BIOEFFECT serum po vaši izbiri. Odprite vrečko in previdno odstranite masko. 2. Odstranite transparenten film in masko namestite na obraz z gladko, gelirano stranjo navzdol. 3.Odstranite beli zunanji papir. 4.Pustite delovati 15 – 20 minut, odstranite in vmasirajte morebitni ostanek seruma v kožo.

Sestavine

WATER (AQUA), GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CERATONIA SILIQUA (CAROB) GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER, CELLULOSE GUM, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED POLYDECENE, TRIDECETH-6, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE

Pritisni ENTER za iskanje