Čarobne nogavice za popolno nego stopal

25.00

Ni na zalogi

Čarobne NOGAVICE za popolno nego vaših stopal in odstranitev odmrlih celic (trde,poroženele kože) že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, gladka in pomlajena.

Blagovna znamka:

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Uporaba

Čarobne nogavice delujejo tako, da zmehčajo plasti odmrle kože in prodrejo med odmrle celice, zrahljajo ”lepilo” ki jih drži skupaj in povzročijo pospešeno luščenje kože. Čarobne nogavice so popolnoma varne za uporabo, saj odluščijo samo odmrle celice in ne vplivajo na delovanje živih kožnih celic.
Čarobne nogavice vsebujejo sestavine, ki se uporabljajo v kozmetiki za luščenje kože kot podpora naravnemu procesu luščenja kože. To so Alfa hidroksi kisline in sicer GLIKOLNA KISLINA (Glycolic acid) in MLEČNA KISLINA (Lactic acid), ki sta daleč najbolj raziskani kislini in uporabljeni za luščenje kože. Luščenje kože je torej posledica delovanja Alfa hidroksi kislin za prekinitev povezave med odmrlimi kožnimi celicami in posledično manj trde kože. Čarobne nogavice prav tako vsebujejo Izvleček KUMARIČNEGA SOKA, ki učinkovito topi strupene snovi ter deluje protivnetno in pomirjajoče. Čarobne NOGAVICE prav tako vsebujejo dve izjemno pomembni sestavini za nego stopal. UREO ali sečnino, ki sodi med bolj poznane naravne snovi pri terapiji kožnih bolezni in je ena izmed pomembnejših faktorjev vlaženja kože. Kožo mehča, pospešuje luščenje, blaži srbenje ter poskrbi za izdatno vlaženje kože ter antibakterijsko delovanje. GLICERIN, ki se pojavlja kot sestavni del maščob in je nepogrešljiv za stabilnost sten kožnih celic in elastičnost kože.
PH izdelka je 3,8 – 4 . Izdelek ne vsebuje salicilne kisline.

NAVODILO ZA UPORABO:

 • 1. S škarjami odrežite folijo po zarisani črti.
 • 2. Nogavici pazljivo nataknite na nogi in ju s samolepilno nalepko stisnite čim bližje nogi. Nato za boljši oprijem in lažje premikanje po prostoru čez čarobne nogavice obujete bombažne nogavice.
 • 3. Čarobne nogavice pustite delovati 90 minut. Za pravilen čas si nastavite uro. Priporočamo, da se zaradi lastne varnosti v času delovanja nogavic čim manj premikate in se tako izognete zdrsu.
 • 4. Po 90 minutah snemite Čarobne nogavice in jih zavrzite. Noge sperite s toplo vodo, da odstranite ostanke gela. Stopal NE mažite s kremo ali losjonom.
 • 5. Po 5–7 dneh (odvisno od debeline trde kože) se bo odmrla, trda koža začela luščiti. Luščenje traja od 3-6 dni. Kože, ki se lušči, ne smete odstranjevati na silo, saj lahko s tem povzročite poškodbo kože.
 • 6. Čas delovanja izdelka lahko variira in je odvisen od posameznika ter predvsem debeline trde kože.

NAMIGI:

 • Za hitrejše in boljše luščenje priporočamo, da med procesom luščenja noge vsak dan 10-15 minut namakate v topli vodi. Po vodni kopeli stopala zdrgnite z brisačo, da odstranite čim več odmrle kože. Topla voda namreč spodbudi proces luščenja in ga skrajša.
 • Med postopkom luščenja bo koža nekoliko bolj suha. To je normalen pojav, zato NE nanašajte losjonov ali krem, saj lahko zavirajo delovanje produkta.
 • Nekatera stopala se bodo luščila bolj kot druga. To je odvisno od debeline trde kože in stanja stopal.
 • Priporočamo, da med luščenjem odmrle kože nosite bombažne nogavice in se tako izognete odpadanju odmrle kože po prostoru.
 • Priporočamo, da Čarobne nogavice uporabite v intervalu 2–3 mesecev. S tem boste poskrbeli, da bodo vaša stopala vedno mehka in gladka. V primerih z veliko trde kože in takrat, ko produkt ne odstrani želene količine trde kože, priporočamo, da postopek ponovite v 3–4 tednih. Minimalni čas med postopki so 3 tedni.

Opozorila

Hranite na varnem mestu pred otroki. Namenjeno uporabi samo na nogah. Izognite se stiku izdelka z očmi in poškodovano kožo. Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte, če ste občutljivi za eno ali več sestavin v produktu (glej sestavine). Če se po uporabi počutite nelagodno, poiščite zdravniško pomoč. Med uporabo produkta lahko čutite hladen občutek ali nežno ščemenje. To je normalen odziv. Če občutite žgoč, srbeč in neprijeten občutek, takoj odstranite nogavice in dobro sperite s toplo vodo. Če se neprijeten občutek nadaljuje tudi po spiranju, nemudoma poiščite zdravniško pomoč.
Če med uporabo hodite po prostoru, bodite zelo previdni, da vam ne zdrsne ali da se nogavica ne strga. V tem primeru se lahko poškodujejo vaše nogavice ali oblačila.
Med luščenjem in vsaj nekaj dni po njem je priporočljivo, da stopala ščitite pred sončno svetlobo, saj nova koža še ni tako odporna proti UV-sevanju sonca.

Čarobne nogavice so za enkratno uporabo. Produkt uporabite takoj po odprtju in ga po uporabi zavrzite. Shranjujte na sobni temperaturi (pod 30 °C). Ne izpostavljajte neposredno soncu in hranite stran od ognja. Produkt je popolnoma varen, če upoštevate vsa opozorila in navodila uporabe. Čarobne nogavice so primerne za ženske in moške (do številke 48).

Izdelka ne uporabljajte v naslednjih primerih:

 • Če imate občutljivo, poškodovano, srbečo kožo ali glivično vnetje.
 • Če ste alergični na alkohol.
 • Če imate odprte rane, izpuščaje, otekline.
 • Če ste sladkorni bolnik, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
 • Ta produkt ni primeren za dojenčke in otroke.
 • V primeru izpuščaja, vnetja ali neprijetnega občutka produkt prenehajte uporabljati.
Pritisni ENTER za iskanje