Opis

Proizvod je razvit kot mešanica olj z lastnostmi, ki negujejo intimne predele. Izvleček pešk grenivk in olje breskovih pešk deluje negovalno, rakitovec blago antiseptično, dodan je mošus, ki obogati vonj.Mošus velja tudi za močan naravni afrodiziak, ki deluje na oba. Ta prefinjena dišava je sinonim za zapeljevanje in provokacijo čutov, saj prebudi hormonski sistem. Lastnosti izbranih olj pomagajo pri negi in ohranjanju zdravja intimnih predelov. Uporaba je priporočljiva tako za moške kot za ženske.

Uporaba

Olje je potrebno hraniti na sobni temperaturi, zaščiteno pred svetlobo. Pred uporabo steklenico pretresite. Na čiste dlan/prstei nanesite nekaj kapljic olja in ga nežno vtrite na intimni predel. Ne spirajte. Zaradi specifičnosti dišave mošusa počakajte nekaj časa, da se le ta razdiši na vaši sluznici, nato pride do nežnejšega vonja.

Sestavine

Prunus Persica Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aqua, Tocopherol, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Sodium Peach Kernelate, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene, Linalool.