Opis

Foamer 15 je čistilna pena in piling hkrati primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga.

Uporaba

Foamer 15 je čistilna pena z dvojnim delovanjem. Čistilna pena in piling hkrati. Vsebuje 15% glikolne kisline s katero odstranimo nečistočo, loj in odmrle celice na povrhnjici kože. Kožo pripravi na nadaljnjo nego in jo naredi svilnato gladko. Brez parabenov in parfumov. Primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga, kože z neenakomerno teksturo, za mešane in nečiste kože. Povrne sijaj kože. Uporaba: Manjšo količino nanesete na suh obraz in pustite delovati 2 minuti, nato sperite z vodo. Uporabite 1-2x na dan. V kolikor začutite pretirano ščemenje prenehajte ali zmanjšajte uporabo. Odsvetujemo uporabo na iritirani, izredno tanki in razpokani koži. Izognite se predelu okrog oči. Izognite se izpostavljanju soncu.

Opozorila

Posebno opozorilo: Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.

Sestavine

Water (Aqua), Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Methylpropanediol, Glycyrrhetinic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Cocamidopropyl Dimethylamine, Potassium Sorbate, CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5).